Aanvragen


Ben je geen seizoenkaarthouder maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart in het seizoen 2019-2020? Schrijf je dan nu in op de wachtlijst en bestel als eerste een seizoenkaart, na de verleng- en verplaatsperiode voor huidige seizoenkaarthouders. Binnenkort start de seizoenkaartverkoop voor seizoen 2019-2020. Alle huidige seizoenkaarthouders kunnen dan tijdens de verlengperiode hun kaart verlengen, verplaatsen of overdragen. Na de verlengperiode start de vrije verkoop eerst aan supporters die zich via het formulier op www.fctwente.nl/seizoenkaart hebben ingeschreven.

Binnenkort start de seizoenkaartverkoop voor seizoen 2019-2020. Alle huidige seizoenkaarthouders kunnen dan tijdens de verlengperiode hun kaart verlengen, verplaatsen of overdragen. Na de verlengperiode start de vrije verkoop eerst aan supporters die zich via het formulier op www.fctwente.nl/seizoenkaart hebben ingeschreven.


Nog geen seizoenkaart? Schrijf je nu in!

Heb je nu geen seizoenkaart, maar wil je na de verlengperiode als eerste een plek uitzoeken voor komend seizoen? Schrijf je dan nu in via www.fctwente.nl/seizoenkaart en je krijgt voorrang op de vrije verkoop (vanaf maandag 20 mei).

Let op! Ben je al seizoenkaarthouder? Dan hoef je je niet in te schrijven, maar kun je tijdens de verlengperiode je stoel verlengen, verplaatsen, overdragen of een nieuwe seizoenkaart bijkopen.Copyright ┬ę 2021 FC Twente. Alle rechten voorbehouden.