Overdragen


Om een seizoenkaart over te dragen klik je op onderstaande knop om in te loggen op kaartverkoop.fctwente.nl. Gebruik hiervoor het e-mail adres waarop je de mail hebt ontvangen over de seizoenkaartverlenging en je wachtwoord.

MAAK GEEN NIEUW ACCOUNT AAN OM JE SEIZOENKAART TE VERLENGEN!
Zodra je bent ingelogd kun je per seizoenkaart, die op jouw naam geregistreerd staat, aangeven dat je deze wilt toewijzen aan iemand anders.

Mocht deze persoon nog niet geregistreerd bij ons staan, dan kan je direct een account voor hem/haar aanmaken. Check vervolgens de nieuwe gegevens en kies voor betaling via iDeal of automatisch incasso (er wordt rond 28 mei geïncasseerd) en rond de bestelling af. Check tot slot de bevestigingsmail.

Let op! De huidige seizoenkaarthouder dient het proces inclusief betaling volledig af te ronden. Je dient zelf met de supporter waar je jouw seizoenkaart aan overdraagt de betaling te overleggen. In het nieuwe systeem is dit helaas niet anders mogelijk.

*Alle seizoenkaart en clubcard-houders hebben reeds een account voor kaartverkoop.fctwente.nl op het bij FC Twente bekende e-mail adres. Ben je van e-mail adres veranderd? Neem contact op met de afdeling Service & Ticketing via ticketing@fctwente.nl.

Stap voor stap handleiding

Hieronder staat per stap exact beschreven wat je moet doen om een seizoenkaart over te dragen, inclusief screenshots. Lukt het toch niet? Bel tijdens kantooruren naar 053-8525777, mail naar ticketing@fctwente.nl of kom naar de receptie van De Grolsch Veste en we helpen je graag verder.

Overdragen

Zodra je bent ingelogd kun je per seizoenkaart, die op jouw naam geregistreerd staat, aangeven dat je deze wilt toewijzen aan iemand anders. Mocht deze persoon nog niet geregistreerd bij ons staan, dan kan je direct een account voor hem/haar aanmaken.

Let op! De huidige seizoenkaarthouder dient het proces inclusief betaling volledig af te ronden. Je dient zelf met de supporter waar je jouw seizoenkaart aan overdraagt de betaling te overleggen. In dit systeem is dit helaas niet anders mogelijk.

Stap 1: Log in met je e-mail adres en wachtwoord

+

Stap 2: Selecteer per seizoenkaart ‘Ja, ik wil nu verlengen’

+

Stap 3: Ga verder

+

Stap 4: Selecteer ‘Ken eigenaars toe’

+

Stap 5: Klik op ‘Geef aan een andere klant’

+

Stap 6: Draag over op nieuwe supporter

+

Stap 7: Check je gegevens

+

Stap 8: Ga akkoord met de KNVB standaardvoorwaarden

+

Stap 9: Selecteer een betaalmethode

+

Stap 10: Bevestig je bestelling

+

Stap 11: Ontvangstbevestiging

+


Copyright © 2021 FC Twente. Alle rechten voorbehouden.